Verksamhet

Penny Lane i Falsterbo 2012

5034767_medium (1)I min verksamhet erbjuder jag följande;

  •  Utbildning av den unga hästen
  •  Inridning, löshoppning och tömkörning
  •  Vidareutbildning
  • Tävling och kval till årgångschampionat
  •  Träning av ekipage
  •  Tar emot både hästar och ponnys

Inridning, löshoppning och tömkörning

Jag rider in unghästar enligt Flyingemodellen och egen erfarenhet. Flyingemodellen är väl beprövad och har gett bra bra resultat. Modellen går ut på ett system som är att arbeta lugnt och metodiskt. Det man vinner med att utbilda sin häst enligt Flyingemodellen är de få bakslag man får. Hästen blir psykiskt och fyskiskt avslappnad och då bygger man hållbara hästar.

Vidareutbildning

Jag är C-tränare och tränar/har tränat för de bästa tränarna i Sverige, t ex Pether Markne, Sylve Söderstrand, Jens Fredricson, Bo Jenå mfl. Jag utbildar hästar och ryttare i löshoppning, häst vid hand, dressyr och hoppning. Du kan stalla upp din häst hos mig för träning eller komma med din häst och träna. Tillsammans lägger vi upp ett individuellt mål för din häst. Det är viktigt att alla hästar får en individuell träning.

5047054_medium (1)Utbildning & Tävling

Jag tar emot ponny och häst för träning inför olika årgångschampionat. I utbildningen av den unga hästen ingår det tävling.
De olika årgångschampionaten är bra mål att arbeta hästen emot.
Tillsammans lägger vi upp en utbildningplan som ger oss en bra grund för att utvärdera min utbildning av hästen och hästens potential. Varje vecka tränar jag för Pether Markne, Mikael Carlstedt och Caroline Carlstedt. Jag varierar vilka hästar som får följa med och träna.

Medarbetare

Det är viktigt med bra medarbetare när man jobbar med unga hästar.

Albert Wiström

Albert Wiström är min sambo men även samarbetspartner. Albert har tävlat flertalet hästar upp tom 140 hoppning. När han studerade till civilingenjör på KTH hade han ett sabbatsår och arbetade då hos Daniel Svensson som beridare. Albert har en egen häst och hjälper mig med olika sorters hästar. Vi är ett bra team som kompletterar varandra i utbildningen av hästen.