Om Lisa Maria

Jag bedriver verksamheten i mitt företag Lisa Maria Unghästutbildare. Har hållit på med träning och utbildning av hästar sedan mera än tio år tillbaka. Både egna och kunders hästar. Min verksamhet är förlagd till mina föräldrars gård i Kolmården, Stubbetorps Gård som du kan läsa mera om under ”Anläggning”.

För mig är det viktigt att skapa ett förtroendefullt samarbete med mina kunder. Det finns en mängd olika förväntningar som kunder har på sina hästar och vad min utbildning av hästarna ska resultera i. Därför försöker jag vara så noga som möjligt i att stämma av kundernas förväntningar när de lämnar sina hästar till mig. Det ger mig en chans att efter den inledande träningen återkoppla till dem om jag anser att deras förväntningar är realistiska eller inte.

Jag har arbetat i tävlingstall i både Sverige och Tyskland. Mina tävlingsmeriter sträcker sig till 140 hoppning med ett antal olika hästar. Jag har ridit final i Falsterbo och Breeders samt visat hästar till diplom på 3 och 4 års tester.

Flyinges KY Unghästutbildare

2007 examinerades jag från Flyinges KY Unghästutbildare. Huvudlärarna där var bland andra Jens Fredricsson, Astrid Antonsson, Bo Jenå, Karin Engström och Gitte Johansson. Under den 40 veckor långa utbildningen utvecklade jag min kunskap i löshoppning, tömkörning, gymnastisering, dressyr och hoppning enligt Flyingemodellen.

Diplomerad redovisningsekonom

Jag har även en ettårig utbildning som diplomerad redovisningsekonom från Påhlmans Handelsinstitut i Stockholm. På konsultbasis arbetar jag åt en redovisningsfirma i Norrköping.

Om du är hästuppfödare/ägare eller tränare är du även välkommen att kontakta mig om du behöver hjälp med din redovisning.