Kurs i Ramsele

I helgen har jag varit i vackra Ramsele och hållit i en tvådagars hoppkurs. Det var mycket roligt med så engagerade elever. Det var unghästar, äldre hästar och ponny.      
Läs Mer…

Bokföring och hästar 

Idag onsdag är en rida ut dag för mina hästar. Mina duktiga hästskötare rider ut och konditionstränar hästarna. På onsdagar är jag på bokföringsuppdrag på förmiddagarna. På eftermiddagen rider jag nån, löshoppar och kl 16.30 drar lektionerna igång och elever kommer hit.    
Läs Mer…

Sista veckan för Seven

     Nu är det sista utbildningsveckan för Seven 3 år. Hon kom hit för två månader sedan för att bli inriden och det målet har vi uppnått. Även ägare Therese, som rider på bilderna, har fått rida och känna av utvecklingen. Seven har varit mycket samarbetsvillig. Går i alla gångarter på banan, travar bommar och ridits ut i skogen.
Läs Mer…

Kurs i Ramsele 21-22 november

Lisa Maria Nordlander Stall Contessa kommer till Ramsele Fältrittklubb 21-22/11 och håller träning. Hon har jobbat i tävlingstall i både Sverige och Tyskland. Tävlingsmeriter till 140 hoppning med ett antal olika hästar. Har ridit final i Falsterbo och Breeders samt visat hästar till diplom på 3 och 4 års tester. Examinerad Flyinges KY Unghästutbildare. http://www.lisamaria.nu 450kr/pass. Betalning=Anmälan till mig, Senast 13/11. 070-3666682 swish. Sms namn och häst/ponny. Alla hjärtligt välkomna oavsett nivå
Läs Mer…

Strömsholm 

I helgen har vi varit på Strömsholm och tävlat. Ior fick gå semifinal i 4års och gjorde det bra men inte så höga poäng. Han fick omdömet bra inställning och bjudning men saknar avstamp för dagen. Chakira gick två 120 med en mycket bra andra runda med 4fel i fas 2.     Disa var superduktig och var felfri i både 120 och 130. Känns bra inför Flyinge!  
Läs Mer…